AdBlock for Safari

Ju jeni duke perdorur nje bllokues reklamash! Mbani faqen gjalle duke hequr AdBlocker ose duke nderruar browser-in!

Shqipkinema.cc

Kristali Magjik Dubluar ne shqip
Ju mund beni pagesën tuaj per Seriale duke përdorur Bitcoin ose PayPal, duke siguruar një mënyrë të sigurt dhe të lehtë për t'iu pëlqyer shikuesve tuaj.

Lupin III shkon në një aventurë madhështore për të zbuluar sekretet e Ditarit të Bresson, i cili është i lidhur me trashëgiminë e gjyshit të tij të famshëm.

Studio:
Data e Ralizimit:
Premiered:
Kohzgjatja:
Cilësia: HD
Turn on Light
Report
Shiko Filmin Ne Serverin e Preferuar
  • Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3