AdBlock for Safari

Ju jeni duke perdorur nje bllokues reklamash! Mbani faqen gjalle duke hequr AdBlocker ose duke nderruar browser-in!

Shqipkinema.cc

Tetë net të çmendura Dubluar ne shqip
Ju mund beni pagesën tuaj per Seriale duke përdorur Bitcoin ose PayPal, duke siguruar një mënyrë të sigurt dhe të lehtë për t'iu pëlqyer shikuesve tuaj.

Adam Sandler ju fton të ndani pak gëzim pushimesh në komedinë e re muzikore, pa ndalim, 8 Netët e çmendura të Adam Sandler. Davey Stone, një kafshë festive 33-vjeçare, e gjen veten në telashe me ligjin pasi mënyrat e tij të egra shkojnë shumë larg. Në përputhje me frymën e festave, gjyqtari i jep Dejvit një shans të fundit për të shlyer-shpenzojë pushimet duke kryer shërbime komunitare si ndihmës arbitri për ligën e basketbollit të të rinjve ose të shkojë në burg. Dejvi mendon se ka qenë i lehtë derisa takon Whitey Duvall, gjyqtarin e çuditshëm, si kukudh. Mospërputhja midis zemrës së mirë të Whitey-t dhe optimizmit të pafund dhe shqetësimeve të vazhdueshme të Davey-t së shpejti i bëjnë ata të dy të pyesin nëse shkuarja në burg nuk do të ishte më e lehtë! Në këtë pjesë të re të animuar me gjatësi të plotë për basketbollin, të dashurat e vjetra, shpirtrat e festave dhe qendrën tregtare.

Studio: LIDENFILMS
Data e Ralizimit: DATA E RALIZIMIT E JUJA
Premiered: Action|Adventure
Kohzgjatja: KOHA E JUJA
Cilësia: HD
Turn on Light
Report
Shiko Filmin Ne Serverin e Preferuar
 • Serveri 1
 • Serveri 2
 • Serveri 3
Tetë net të çmendura Dubluar ne shqip
Bookmark

Tetë net të çmendura Dubluar ne shqip

Type:
Genre:
Status:
Country:
Keywords: Shiko Online Tetë net të çmendura Dubluar ne shqip Kosov,Shqiperi Seriale anime shqip Tetë net të çmendura Dubluar ne shqip titrim dhe dublim shqip , Shikoni Filma/seriale anime dubluar dhe titruar ne shqip falas ne shqipkinema Tetë net të çmendura Dubluar ne shqip , faqja jon ofron filma te dubluar dhe anime shqip si naruto one piece Tetë net të çmendura Dubluar ne shqip , Seriale/Filma me te ri dubluar ne shqip 1080p, 720p. 480p, 360p Anime titrim dublim.

Comments

Comment Report Rule
Show Comments
9Anime Comment Policies & Guidelines
 1. Spoiling Content

  Definition

  “Anime Comment” is a spoiler-free section and is usually used for a general discussion about anime without spoiling any content.

  “Episode Comment” may contain spoilers for current or previous episodes. Contents from manga or future episodes are considered as spoilers.

  Hiding spoilers with spoiler tags is not allowed either.

  Consequences

  Minor Spoiler:-

  1st Offense: Warning + Temporary Ban (Ranging 1 day to 3 days)

  2nd Offense Within 30 Days of 1st Offense: Permanent Ban

  Major Spoiler:-

  1st Offense: Permanent Ban

 2. Diversion From Topic

  Definition

  The comment section should be about the anime on hand. Although references from other anime may be used, the core topic of the comments should be about the anime at hand.

  This rule also applies on advertising other streaming websites which results in an instant ban.

  This rule also applies to spam, posting comments like “first”, “second”, etc. are considered spam.

  Consequences

  1st Offense: Warning + Temporary Ban (Ranging 1 day to 3 days)

  2nd Offense Within 30 Days of 1st Offense: Permanent Ban

 3. Flame War

  Definition

  Exchange of angry or abusive messages between the comments. Any form of insulting is also considered as flame war.

  Consequences

  1st Offense: Warning + Temporary Ban (Ranging 1 day to 3 days)

  2nd Offense Within 30 Days of 1st Offense: Permanent Ban

 4. Posting Harmful Link

  Definition

  Post of hyperlinks for websites that may contain viruses or may harm your PC or device.

  Consequences

  1st Offense: Permanent Ban + Deletion of All Comments

 5. Posting NSFW Content

  Definition

  Posting contents that are not safe for work, such as pornographic images or video, ecchi anime, hentai, etc.

  Consequences

  1st Offense: Warning + Temporary Ban (Ranging 1 day to 3 days)

  2nd Offense Within 30 Days of 1st Offense: Permanent Ban

 6. Inappropriate Profile Picture

  Definition

  Using a profile picture that is not safe for work. Although minor ecchi or fanservice is acceptable.

  Consequences

  1st Offense: Warning + Temporary Ban (Ranging 1 day to 3 days)

  2nd Offense Within 30 Days of 1st Offense: Permanent Ban

 7. Use of Common Sense

  Definition

  If you think that you’ll get in trouble for what you’re about to do, don’t do it.

  Consequences

  1st Offense: Warning + Temporary Ban (Ranging 1 day to 3 days)

  2nd Offense Within 30 Days of 1st Offense: Permanent Ban

 8. Upvote Abusing

  Definition

  Creating multiple alternative accounts to upvote your own comments.

  Consequences

  1st Offense: Permanent Ban on All Accounts + Deletion of All Comments

 9. Downvote Abusing

  Definition

  Targeting a user and downvoting all his comments, or creating multiple accounts to downvote one or more comments.

  Consequences

  1st Offense: Permanent Ban on All Accounts

 10. Swearing

  Definition

  Swearing is fine, as long as it’s not directed towards anyone, even as a joke. It may be misinterpreted by a moderator.

  Consequences

  1st Offense: Warning + Temporary Ban (Ranging 1 day to 3 days)

  2nd Offense Within 30 Days of 1st Offense: Permanent Ban

 11. Moderator Verdict

  Definition

  A moderator’s verdict is final and arguing with them will only cause further punishment. If you have a complaint against a staff member, or wish to file a ban appeal, go to the 9Anime Discord Server and post your issue in the #disqus-appeals channel.

  Consequences

  1st Offense: Warning + Temporary Ban (Ranging 1 day to 3 days)

  2nd Offense Within 30 Days of 1st Offense: Permanent Ban

Think you have been unfairly warned or banned?

If you believe that you’ve been unfairly banned or if you have a complaint against one or more Disqus Staff Members, you may post an appeal or complaint on 9Anime Discord Server.

STEPS

 1. Join 9Anime Discord Server: https://discord.gg/xxxxxxx
 2. Read the #rules channel and follow instructions. (Optional, but highly recommended)
 3. Head towards #disqus-appeals channel.
 4. Use the appropriate template to appeal a ban or file a complaint.

Recomendation